Un bebeluș a venit pe lume cu rănile lui Hristos. Ce s-a întâmplat după ce s-a născut

Un bebeluș a venit pe lume cu semnele care imită 1 la 1 rănile lui Hristos. Acest caz a făcut mare vâlvă în lume, iar ce s-a întâmplat imediat după ce s-a născut a devenit subiect de dezbateri în presă.

Bebelușul care s-a născut cu semnele lui Hristos

Loading...

Bebelușul cu semnele lui Hristos a venit pe lume în Filipine, iar mulți, inclusiv preoți, caută o explicație convingătoare pentru nașterea sa.

Băiețelul a fost botezat cu numele Jejomar Castillo. La scurt timp după ce a venit pe lume, pe corpul bebelușului au apărut semnele lui Hristos. Avea semnele de răstignire pe frunte (cauzate de coroana de spini) în palme și picioare (semne care amintesc de cuiele bătute pe cruce).

Cei mai temători spun că nașterea acestui micuț cu semnele respective ar anunța Apocalipsa, că însuși Dumnezeu l-ar fi trimis pe Pământ ca să ne amintească de mântuirea sufletelor noastre.

La scurt timp după ce s-a născut, medicii i-au făcut o serie de analize. Verdictul lor era cel așteptat de lumea științifică: micuțul s-a ales cu o boală a pielii extrem de rară.

Familia se roagă neîncetat din acel moment pentru sănătatea băiețelului, pe care mulți îl privesc ciudat. Acest bebeluș, spun unii, va avea un viitor destul de dificil.

S-a nascut de doua ori! Vezi ce a patit acest bebelus – un caz care se intampla la 40.000 de nasteri!

Macie Hope McCartney se poate considera un bebelus norocos: s-a nascut de doua ori! Medicii i-au dat doar 10% sanse de supravietuire!

Cum este posibil ca un bebelus sa se nasca de doua ori? Ei bine, medicii au bagat-o inapoi in uterul mamei! Acest lucru s-a intamplat, deoarece, la doar 6 luni de sarcina, fetita a fost scoasa din uter, pentru a fi operata, apoi sarcina a fost dusa pana la termen.

Parintii ei au aflat ca fetita are o tumora de marimea unui grapefruit, cand au mers la ecografie pentru a afla sexul copilului. Formatiunea de celule avea vase de sange ce se hraneau din corpul bebelusului. Nu era cancer, dar tumora era letala!

Doctorii au fost socati si i-au dat doar 10% sanse de supravietuire, deoarece un astfel de caz se inregistreaza la 40.000 de cazuri. Micuta a trecut prin multe si nici macar nu era nascuta!

Chirurgii au operat-o pe mama, au scos uterul si jumatate din corpul fetitei, fara a deranja placenta, astfel incat organismul femeii insarcinate sa nu inteleaga ca sarcina s-a terminat.

Tumora a fost indepartata de pe corpul micutei, apoi ea a fost plasata la loc in burta mamei. S-a nascut apoi, dupa 3 luni, la termen. Un bebelus perfect sanatos!

Loading...