Un bărbat i-a dezvăluit manichiuristei soției sale sale un secret îngrozitor. La câteva zile, a dispărut fără urmă. Ce i-a spus femeii și ce s-a întâmplat cu el:

În fiecare cuplu există anumite frici ale celor doi soți sau iubiți. Sunt destul de buni unul pentru celălalt, este mulțumit cealaltă persoană și sunt sentimentele reale?

Pentru un bărbat, cel mai mare coșmar a lui a devenit realitate.

Loading...

Totul a început în Clovis, California. Doamna Schuster, născută în anul 1960, a crescut la o fermă din Missouri și a mers să studieze biochimia și lucra ca asistentă, acolo unde l-a întâlnit pe Timothy.

Cei doi s-au căsătorit în 1982, s-au căsătorit și au avut doi copii, Kristin și Tyler.

După nașterea celor doi copii, familia s-a mutat în Fresno, California, apoi în Clovis California, unde femeia și-a deschis un laborator, iar Tim s-a angajat ca administrator la un centru medical.

Însă, în 2002, lucrurile au început să scârțâie, iar Tim și Larissa au hotărât să divorțeze. Adesea, ea îl acuza că este incompetent, însă și ea avusese o aventură când s-a dus la o conferință în Chicago.

Iar divorțul a început să fie unul extrem de urât. Pe lângă custodia copiilor, cei doi se luptau și pentru casă și pentru bunuri. Larissa a primit custodia copiilor și casa, iar Tim a fost forțat să se mute într-o casă micuță.

Însă femeia nu s-a oprit aici și a început să îl pună pe fiul său să îi fure lucrurile lui Tim și chiar i-a spus manichiuristei sale ce are de gând să facă.

Iar aceste lucruri au continuat cu amenințări prin telefon și prin mesaje, iar Tim, temându-se pentru viața sa, și-a cumpărat o armă.

Pe 10 iulie 2003, acesta trebuia să se vadă cu un prieten la masă, însă nu a mai apărut. Poliția a intrat imediat pe fir, iar bărbatul a fost declarat dispărut, iar fosta lui soție a fost luată la întrebri, unde a negat că știe ceva. În ciuda faptului că Tim era dispărut, Larissa și-a dus fiul în vacanțe, iar alți colegi de-ai lui Tim au devenit suspecți.

James Fagone a fost chemat la interogatoriu, iar după câteva ore, a recunoscut că împreună cu Larissa l-au ucis pe Tim, iar femeia i-a dat și bani ca să facă acest lucru.

Larissa a recunoscut lucrurile înfiorătoare pe care le-a făcut împreună cu James, iar unul dintre martori a fost chiar manichiurista acesteia, Terri, căreia i-a spus că și-ar dorit de multe ori ca Tim să moară.

Coincidența face ca Tim să fi vorbit la rândul său cu manichiurista, căreia i-a spus: „Dacă ceva se va întâmpla cu mine, să știi că nu va fi un accident. Nu știi de ce este capabilă Larissa. Ai mare grijă”, acestea au fost ultimele cuvinte pe care Tim i le-a spus manichiuristei Terri.

Loading...