Trateaza negii, fibromul uterin, tumorile, candida si alte infectii bacteriene. Vezi ce efecte are rostopasca

Rostopasca este folosita inca din antichitate datorita proprietatilor medicinale pe care le are.

Fiind bogata in alcaloizi, planta este toxica in doze mari, motiv pentru care trebuie sa o utilizam corect.

Loading...

Cu ajutorul acestei plante poti sa tratezi negii. Se aplica sucul acestei plante de 3 ori in fiecare zi, timp de cel putin 14 zile.

Dupa ce negii dispar se continua tratamentul inca o saptamana.

In caz de fibrom uterin si tumori, se foloseste infuzie din rostopasca.

Se administreaza intern cu ajutorul unui irigator, iar apoi corpul se tine in pozitie ridicata, astfel incat lichidul sa patrunda in vagin.

Tratamentul se repeta de 1-2 ori pe zi, timp de 49 de zile si se poate urma si in caz de candida sau alte infectii bacteriene, insa nu inainte de a consulta un medic.

BONUS:

Cea mai puternica planta ce distruge bacteriile, herpesul si candidoza!
Cimbru este o plantă originară din bazinul mediteranean și vine în multe soiuri.

Există o singură plantă, timus vulgaris, dar compoziția uleiului distilat din plantă prezintă variații ale componentelor chimice în funcție de locația sau regiunea în care crește planta, în ciuda faptului că este identică din punct de vedere botanic.

Puterea microbiană a cimbrului este atât de puternică încât unele uleiuri pot fi folosite în siguranță în toate situațiile, iar altele nu sunt.

Linalolul este cel mai bun ulei pentru incepatori si este cel mai sigur de utilizat pe piele, în bai, pe copii si pe bătrâni.

Cimbrul este unul dintre cele mai utilizate și mai utile uleiuri din aromoterapie, dar folosim mereu ulei de cimbru cu grijă, cu moderatie.

Cimbru are remarcabile proprietati antivirale, bactericide, fungicide, antibiotice, diuretice, antispastice, expectorante și proprietăți antiseptice care fac minuni în timpul sezonului rece și al gripei.

În plus față de uciderea microbilor, cimbru ajută organismul să elimine toxinele și stimulează sistemul imunitar prin sprijinirea formării de celule albe din sânge, sporind rezistența la organisme invadatoare.

Aroma ei familiară, caldă și erbacee este puternică și pătrunzătoare și originea numelui său, care provine din cuvântul grecesc „thymos”, care înseamnă „parfum”.

Beneficii pentru sănătate

Alte utilizări tradiționale ale cimbrului includ tratamentul infecțiilor respiratorii.

Un dezinfectant pulmonar excelent, cimbru este util împotriva răcelii, durerilor de gât, astmului, tusei, laringitei, tusei convulsive și bronșitei.

Inspirați ulei esential pentru infecții ale nasului, gâtului și toracelui;

Pentru infecții la nivelul gurii și gingiilor (cum ar fi aftoasă, gingivita), utilizarea în pastă de dinți sau apă de gură / gargară.

O soluție de 1% este eficientă.

După un studiu efectuat în Germania, mulți cercetători consideră că eficacitatea medicamentelor pentru tuse se datorează expiratiei (după înghițire) a acțiunii locale a uleiului esențial asupra tractului respirator.

Cercetările extensive au demonstrat eficacitatea uleiurilor esențiale, inclusiv cimbru, ca expectorant și pentru a crește secrețiile de mucus pentru a ușura tusea uscată.

Inhalarea în cantități mici a funcționat cel mai bine;

Prea puternic are efectul opus.

Tratamentele inhalatorii sunt deosebit de eficiente atunci când se tratează infecțiile cronice care persistă în sinusuri.

Cimbrul este folosit ca un remediu pentru slăbiciunea fizică și psihologică și încă este astăzi.

Utile pentru recâștigarea forței după boală, oboseală cronică sau depresie poate fi de asemenea folosită pentru a ajuta la insomnie, deoarece efectele ei sunt echilibrate.

Stimulează circulația, ajută concentrarea, crește tensiunea arterială prea mică și chiar se crede că sporește inteligența și memoria.

El revigorează, întărește și echilibrează mintea și corpul.

Uleiul esențial de cimbru este antibacterian, acționează asupra enzimelor bacteriene.

Ca atare, a fost folosit în soluții cu săpun pentru dezinfectarea mâinilor înainte de operație, fiind un antiseptic mai puternic decât cele utilizate în spitale.

Cimbru poate distruge stafilococul la o diluție de 1000 de ori.

Un studiu din Franța a arătat că cimbru se numără printre câteva uleiuri esențiale, care au descoperit că distrug 90% din microbii în trei ore, când sunt utilizați într-un vaporizator.

A deodorizat aerul și a purificat-o de proteus, stafilococ, streptococ și criptococ.

Utilizările suplimentare includ:

Cimbrul este util pentru infecțiile tractului urinar și a vezicii urinare și, de asemenea, acționează ca un diuretic, mărind eficiența acestuia

De asemenea, utilizați-l pentru candida și vaginită

Utilizați pentru a ucide ciuperca de unghii

Adăugați cimbru la o compresă caldă pentru a ușura durerea reumatică, durerile musculare, entorse,
leziuni sportive, sciatică, artrită, gută

Utilizați o soluție de 1% ca spălare antibacteriană pentru produsele proaspete

Folosiți în regimurile de îngrijire a părului și a pielii, ca tonic de păr sau în spălarea feței și pentru tratarea unor afecțiuni precum acnee sau negi

Utilizați cimbru într-o baie sau masaj pentru a stimula menstruația pentru perioade slabe sau lipsă

Utilizați pentru a ucide paraziții

S-a constatat că timolul protejează și mărește procentul de grăsimi sănătoase găsite în membranele celulare

S-a dovedit că consumul de cimbru al dietei a crescut cantitatea de DHA (acid docosahexaenoic, un acid gras omega-3) în membranele celulelor creierului, rinichilor și inimii

Loading...