Tratamentul naturist pe care trebuie sa il urmezi daca ai trecut de 40 de ani

Ateroscleroza este o boala complexa a arterelor, ce constituie baza principalelor doua cauze de mortalitate pe plan mondial: boala coronariana (cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, moarte subita cardiaca) si boala cerebro-vasculara (accident vascular cerebral).

Ea consta In Ingrosarea peretilor arterelor prin depunerea de grasimi, calciu si resturi celulare, sub forma de placi.

Loading...

In timp, placile Ingusteaza artera, reducand fluxul de sange catre organe si cauzand astfel diferite simptome, In functie de zona care nu primeste sange corespunzator: angina pectorala, dificultati In respiratie (inima), dureri la mers (picioare), paralizii si alte simptome neurologice (creier), disfunctii ale rinichilor etc.

Mai mult decat a Ingusta arterele, placile de aterom pot fi punctul de plecare al unui cheag (tromb) sau chiar al unor complicatii ce deriva din ruperea unor fragmente care migreaza (emboli). Acestea pot Intrerupe complet irigarea cu sange a anumitor organe sau zone, provocand evenimente acute: infarct miocardic, accident vascular cerebral.

Daca ai trecut de 40 de ani si vei face o astfel de cura de 2 ori pe an vei avea o sanatate foarte buna pe termen lung.

Aceasta reteta curata eficient vasele sangvine indepartand placile de aterom. Se prepara astfe: o cana de usturoi pisat marunt se amesteca cu doua cani de votca de calitate sau tuica de casa (care nu contine chimicale).

Se acopera si se lasa la macerat timp de 20 de zile. Apoi filtrati si tinctura obtinuta se va utiliza astfel: in prima zi doua picaturi intr-un paharel de apa, in ziua urmatoare trei picaturi si asa mai departe pana in ziua 24 cand veti ajunge la 25 de picaturi.

Coborati doza cum ati urcat-o, 24, 23 pana la doua picaturi. Daca a mai ramas tinctura pui cate 25 de picaturi pana se termina.

Important- tinctura se ia inaintea fiecarei mese din zi, nu doar o data. La final te vei simti “ca nou” si prin venele tale va curge un sange curat.

Trebuie sa precizez ca aceasta reteta are efect pe termen lung, doar daca alimentatia ta este naturala intr-o proportie de cel putin 60%.

Pentru ca daca alimentatia ta zilnica are la baza produse fast-food, semipreparate si restul otravurilor ar trebuii sa o faci in fiecare luna.

Loading...