Teo Trandafir, DEZVALUIRI NEASTEPTATE: “Am un fund cât o baniță jumate. Am făcut niște fotografii …”

In cadrul unui live care a aparut pe pagina sa de socializare, simpatica Teo Trandafir a facut dezvaluiri de-a dreptul surprinzatoare!

Fiind in compania fiicei sale, prezentatoarea TV a facut un live in masina. In cadrul live-ului pe care l-a facut pentru pagina sa de socializare, Teo a oferit o dezvaluire neasteptata despre tinuta sa, care i-a lasat muti de uimire pe internauti.

Loading...

„Doamne, mi-am luat pe mine niște pantaloni, niște nenorocire de pantaloni, nu o să îi arăt. Am un fund cât o baniță jumate. Am făcut niște fotografii că am zis să vi le ofer. Ce să… Doamne iartă-mă! Eu când mi-am văzut fundul, am zis că nu dau pozele astea nici pe bani.

Deci, dacă vreodată vreți să mă șantajați cu ceva, furați-mi telefonul și puneți pozele alea. Imaginați-vă un stejar secular, ăla e subțire pe lângă mine. Nu-mi mai trebuie în veci, pururea amin, trec la fustă”, afirmă Teo Trandafir in inregistrarea respectiva, potrivit Libertatea.

Teo Trandafir este o persoană plină de viața și reușește să impresioneze oriunde s-ar duce, fie că este în direct pe micile ecrane sau în timpul liber.

Loading...