Tânăra de 19 ani se plimba cu bicicleta în fiecare dimineață, însă într-o zi nu s-a mai întors acasă. După 20 de ani, familia a aflat un adevăr tulburător. Nimeni nu vrea să creadă asta:

Este îngrozitor pentru un părinte ca fiul sau fiica să dispară de acasă, iar doi părinți s-au trezit într-un adevărat coșmar atunci când au realizat că fiica lor în vârstă de 19 ani nu se mai întoarce acasă.

Tara Leigh Calico s-a născut pe 28 februarie 1969 în Belen, New Mexico. Era o tânără obișnuită și se bucura de faptul că a terminat liceu și că era gata să înceapă o nouă viață, să își întemeieze o familie și să se angajeze.

Loading...

Însă viața sa a luat o altă turnură, într-o zi frumoasă de toamnă. Tara iubea să meargă dimineața cu bicicleta, iar mama sa, Patty, adesea o însoțea. Într-o zi, aceasta s-a simțit că este urmărită de un șofer, însă nu a băgat acest lucru în seamă. Mama ei o sfătuia mereu să aibă asupra ei un baston pentru autoapărare, însă Tara s-a gândit că nu este nevoie de așa ceva. Până la urmă, nu pățise nimic de când mergea astfel cu bicicleta.

Pe 20 septembrie 1988, Tara s-a îmbrăcat și a ieșit la pliarea sa obișnuită de dimineață și plănuia să se vadă cu iubitul ei și și-a anunțat mama să vină să o ia dacă nu este acasă până se înserează. Iar Patty a făcut așa, când a observat că fata nu mai vine, așa că a luat-o pe drumul pe care aceasta mergea cu bicicleta zi de zi, dar niciun semn că ar fi trecut pe acolo. Simțind că ceva s-a întâmplat, Patty a ajuns acasă și a sunat la Poliție.

Martorii au dezvăluit că au văzut o camionetă la un moment dat care o urmărea și așa au înțeles polițiștii că Tara fusese răpită. Pe marginea drumului, aceștia au găsit o casetă de-a Tarrei, alături de Walkman-ul cu care asculta muzică, însă nici urmă de ea.

Un an mai târziu, nimeni nu știa ce s-a întâmplat cu fata. Până în ziua în care o femeie a venit la secția de poliție cu o fotografie pe care o găsise într-o parcare. În ea, erau un băiețel și o fată care aveau mâinile legate, la fel și la gură aveau bandă adezivă. Mulți s-au grăbit să spună că fata era chiar Tara, iar băiatul era un alt copil dispărut. După ce a văzut fotografia, Patty a fost convinsă că este fiica ei, mai ales că fata din poză avea o cicatrice identică.
Însă, în 1990, rămășițele băiețelului dispărut au fost găsite și s-a confirmat că este cel dispărut, însă Tara rămânea de negăsit și așa s-a întâmplat pentru mulți ani.

După 20 de ani, șeful de poliție din Port St. Joe a început să primească scrisoari și o fotografie în care un băiețel avea gura acoperită, adâncind și mai mult misterul în legătură cu acel caz.

La 20 de ani de la dispariție, Rene Rivera. șeriful din Valencia County, a dezvăluit că știe ce s-a întâmplat cu Tara, și anume că mai mulți băieți au urmărit-o cu mașina și au lovit-o, apoi au ascuns-o, după ce rănile i-au fost fatale. Chiar dacă știa numele celor implicați, fără rămășițele Tarei, nu putea construi un caz împotriva lor.

Însă cazul rămâne deschis, în ciuda declarațiilor șerifului. Și mulți cred că este în continuare în viață, iar în 2013, o echipă a fost desemnată să reinvestigheze acest caz.

Loading...