Sucul natural care te scapa de diabet. Te costa mai putin de 5 lei

Sucul de varza, acesta este bun impotriva diabetului. El este bogat in fibre, care ajuta la prevenirea diabetului prin absorbirea zaharului din organism.

Sucul de varza este bun impotriva diabetului pentru ca regenereaza celulele deteriorate ale pancreasului mai eficient decat salata verde, deoarece celuloza din acesta poate provoca durere de stomac!

Loading...

Sucul de varza este este bogat in proteine, vitaminele C, B1, B2, B6, PP, K, U, potasiu si magneziu. Oamenii de stiinta cred ca sucul de varza are proprietati anti-oxidante si anti-hiperglicemice care ajuta la tratarea diabetului.

Acesta ajuta la scaderea nivelului de glucoza si ajuta de asemenea la pierderea in greutate.

Ingrediente: – 700g de varza tocata + 0.4 litri de apa plata.

Modul de preparare:

– Cel mai bun mod de a prepara sucul de varza este prin utilizarea unui storcator sau blender. In primul rand, spalati bine varza ti puneti-o in blender.

Sucul rezultat se dilueaza cu apa. Acesta trebuie baut cat este inca proaspat. Nu il pastrati in frigider mai mult de 5 ore. Se administreaza cu 30 de minute inainte de masa.

Sucul de pepene curata organismul de toxine

Sucul de pepene curata toxinele

* 2 felii de pepene galben

* 2 felii de pepene rosu

* putina sfecla rosie

* suc de afine

* o felie de lamaie

Este un suc “terapeutic”, care are rol de curatare a organsimului. Sfecla rosie are proprietatea de a inlatura toxinele din ficat, iar pepenele rosu curata rinichii.

Sucul de portocale ne da energie

* 2 lingurite de miere

* o banana

* jumatate de grepfrut

* suc de portocale

* gheata

Se amesteca timp de 30 de secunde banana cu mierea si sucul de grepfrut, iar la final se adauga sucul de portocale. E un amestec energizant, portocalele fiind bogate in potasiu, vitamina C si fibre.

Loading...