Razboi intre clanul Cordunenilor si clanul Tanase: Amenintari cu pistoale si atacuri cu cocktail molotov – VIDEO

Un conflict plin de violenta s-a iscat zilele acestea intre doua dintre cele mai cunoscute clanuri din Iasi.

Vandam Constantin, care face parte din clanul tiganesc Tanase, s-a filmat pe Facebook in timp ce ameninta cu acte de violenta membrii clanului Corduneanu.

Loading...

Acesta povesteste mai multe incidente in care a fost implicat si Costel Corduneanu si ameninta ca “va iesi revolutie la Iasi, jur pe mormantul lui tata de nu voi trage cartuse”, spune, printre altele, Vandam Constantin.

Incidentul a pornit de la un conflict mai vechi, iar dupa spusele membrilor clanului Tanase, casa in care locuieste Vandam ar fi fost atacata cu cocktail-uri molotov in seara de vineri spre sambata, insa nu au existat pagube sau victime.

La nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi a fost demarata o ancheta pentru in care sunt cercetate mai multe persoane care ar fi implciate in scandalurile care au avut zilele trecute intre cele doua clanuri din Iasi.

Echipele din cadrul Serviciul de Investigatii Criminale al IPJ Iasi au efectuat mai multe perchezitii la persoanele banutie ca ar fi incercat sa incendieze casa in care locuieste Vandam Tanase.

Loading...