Protejează-ți cartilajul și elimină durerea din oase cu ajutorul acestei băuturi

Oricine se teme că odată cu înaintarea în vârstă va trebui să suporte durere cumplită venită din oase. Indiferent de cât de putenică este durerea dacă o vei suporta așa în loc să faci ceva ca să o înlături aceasta se va intensifica și va reveni periodic. Să ne simțim bine din punctul de vedere al sănătății poate uneori să fie o sarcină grea, dar nu este imposibilă.

Dacă vrei să te bucuri de fiecare perioadă din viață trebuie să ai grijă de sănătatea oaselor de cât mai devreme posibil. Dacă nu îți verifici durerile de oase la timp riști să-ți faci probleme de sănătate și mai mari.

Loading...

Osteoartrita

Aceasta este cea mai vunoscută formă de artrită și apare atunci când se deprinde cartilajul de capătul osului. Ți se poate întâmpla la mâini, la picioare, la coloana vertebrală, la bazin și nu numai. Din fericire acest moment foarte dureros poate fi prevenit.

Rănirile

Dacă te-ai rănit mai ales în zona oaselor se poate ca durerea să rămână acolo chiar și după perioada de vindecare. Artrita post traumatică este o formă destul de des întâlnită pentru osteoartrită. și apare după ce a avut loc o leziune la nivel de articulație.

Dacă simți orice durere de oase trebuie să mergi imediat la medic pentru a afla care este cauza durerilor. Indiferent de răspunsul primit la specialist și chiar dacă nu te dor oasele totuși este bine sp ai un nivel optim de gelatină în organism pentru ca să-ți refaci cartilajele și în general să îți întărești tot sistemul osos.

Din fericire ai la dispoziție o varriantă rapidă și eficientă și mai ales foarte bună la gust pin care să ai grijă de oasele tale.

Așadar, dacă vrei să îți prepari acasă băutura de care are atât de multă nevoie organismul tău, vei avea nevoie de o cană cu ovăz, de o linguriță cu scorțișoară, de două lingurițe de gelatină sub formă de pudră, fără miros, de o cană de suc natural din portocale, de o linguriță de miere organică, de migdale și de apă.

Cu aceste cantități folosite vei obține două porții. Fierbe ovăzul pentru zece minute și lasă-l să se răcească. Apoi adaugă gelatina, scorțișoara, sucul de portocale, alunele și mierea. Amestecă-le în blender până când obții o pastă omogenă. Poți bea un pahar dimineața pe stomacul gol și al doilea pahar îl poți păstra pwntru prânz. Acest tratament trebuie să dureze două săptămâni ca să îi poți vedea rezultatele.

Loading...