Preparatul-medicament care te ajuta sa te vindeci si sa nu te mai imbolnavesti

Aceasta combinatie este simpla, ieftina si aduce extrem de multe beneficii sanatatii. Pentru a o prepara, aveti nevoie de:

– 400 de grame de miere poliflora

Loading...

– 150 de grame de ghimbir proaspat

– sucul de la o lamaie

Mod de preparare:

Ghimbirul se curata de coaja, se taie in bucati mici, apoi se baga la blender si se face ca o pasta fina. Puneti in borcanul cu miere ghimbirul, apoi sucul de la o lamaie. Amestecati intreg preparatul pana cand acesta devine unul omogen.

Dupa ce ati amestecat bine, puneti preparatul la frigider, loc in care trebuie sa-l pastrati pana cand se epuizeaza.

Cheia acestei combinatii vine in momentul in care este adaugat si sucul de lamaie. Lamaia fiind o sursa foarte buna de antioxidanti, ofera acestei combinatii un plus de putere in lupta impotriva tuturor bolilor cronice.

Cum se consuma acest preparat:

Pentru tratamentul cancerului – se adminsitreaza cate o lingurita de 3 ori pe zi, timp de 4 luni pe an( deci o data la trei luni – de exemplu : incepeti cu luna februarie, apoi faceti pauza martie si aprilie si faceti iar in luna mai….s.a.m.d)

Pentru prevenirea aparitiei cancerului si diabetului – se administreaza cate o lingurita dimineata pe stomacul gol, pentru o perioada nelimitata.

Pentru tratamentul infectiei urinare – se administreaza o lingurita de 3 ori pe zi, consumand cat mai multe lichide, pana cand infectia dispare.

Pentru scaderea in greutate – se administreaza doua lingurite dimineata pe stomacul gol, inlocuind practic micul dejun cu aceste doua lingurite.

Pentru imunitate – se administreaza cate o lingurita de 2 ori pe zi, una dimineata una seara inainte de culcare (se poate administra si copiilor pentru a le intari imunitatea, mai ales in sezonul rece)

Pentru detoxifierea organismului – se administreaza cate o lingurita de 5 ori pe zi, insotita de consumul a 3 litri de apa pe parcursul intregii zile. Cura de detoxifiere se tine timp de 14 zile.

Loading...