O noua informatie zguduie casa Regala! Printesa Diana a ascuns un secret teribil: uite cine este artistul celebru cu care s-a iubit – video

O noua informatie zguduie Casa Regala! Exista din ce in ce mai multe informatii potrivit carora Printesa Diana ar fi avut o relatie amoroasa cu celebrul artist Bryan Adams.

Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana a facut dezvaluiri incredibile despre cum il ajuta pe celebrul cantaret sa se furiseza in Palatul Kensington, la Lady Di.

Loading...

Mai mult decat atat, Cecile Thomsen, fosta iubita a lui Bryan Adams, a asigurat presa ca si ea era pusa in tema cu privire la aventura pe care artistul a avut-o cu Printesa inimilor in anul 1996: “Știam că Diana a avut o aventură cu Bryan.”

”Bryan îl știa pe Paul Burrell foarte bine. Paul făcea parte din anturajul apropiat al lui Bryan. El este și cel care i-a făcut cunoștință lui Bryan cu Diana”, a mai declarat aceasta. ”Relația mea cu Bryan a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar aventura lui Bryan cu Diana cu siguranță nu a făcut-o mai ușoară”, a adaugat Cecile.

In plus, se pare ca Bryan Adams ar fi compus si o piesa, al carei nume este acelasi cu al Printesei, prin care isi declara dragostea pentru aceasta: ”Prima oară când te-am văzut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai apărut pe ecranul televizorului meu. Știam că trebuia să fii a mea. Ziua în care te-ai căsătorit cu el – Aproape că mi-am pierdut mințile” – acestea fiind o parte din versurile melodiei ‘Diana’.

Loading...