Mama s-a dus la mormântul fiului său și a găsit acolo o femeie necunoscută. Când și-a dat seama cine era aceasta, nu s-a mai putut opri din plâns! Această întâmplare, te va impresiona profund!

Când a împlinit 16 ani, Tyson Schreiber a primit permisul de conducere, însă trei ani mai târziu a fost ucis într-un accident de mașină. După moartea sa, organele lui sănătoase au fost donate unor oameni care aveau în mod vital nevoie de ele. Una dintre aceste persoane este Laura Eriks, ea a primit de la tânărul decedat rinichii și pancreasul.

”Medicii mi-au spus că, probabil, nu voi ajunge până la 40 de ani. Dar, iată că, în câteva zile, îmi voi sărbători cea de-a 45-a aniversare”, spune Laura. La prima aniversare a ”noii vieți”, Laura și soțul ei au decis să găsească și să viziteze mormântul salvatorului ei.

Loading...

Printr-o coincidență incredibilă, mama și sora lui Tyson, de asemenea, au decis să viziteze în acea zi mormântul celuia care le-a fost fiu și, respectiv, frate. Ele au rămas profund emoționate atunci când am văzut-o pe Laura, o femeie necunoscută pentru ele, dar prin intermediul căreia mai pot păstra o legătură unică cu Tyson. ”Este într-adevăr o stare incredibilă care este dificil de descris în cuvinte”.

Urmărește neapărat acest video pentru a afla istoria emoționantă a tânărului erou, care a salvat mai multe vieți și prin aceasta a adus măcar un pic de alinare rudelor îndurerate de moartea sa.

Loading...