Mădălin Ionescu şi soţia sa, grav bolnavi, după ce au mâncat un fruct de sezon

Mădălin Ionescu are grave probleme de sănătate.

Mădălin Ionescu trece prin momente dificile, din cauza unei stări de rău care s-a declanşat după ce a consumat pepene roşu.

Loading...

”Sunt praf !!! De cinci ore zac ! Vărsături non stop ! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziţionat din piaţa ! Este incredibil ! Am ajuns sa mâncam pepeni cu aroma de pepene ! Ce bagă producătorii in ei ? Este a doua oară când păţesc aşa ceva !

Prima data am crezut ca este o întâmplare … Culmea, vânzătorii au fost diferiţi , dar simptomele sunt aceleaşi ! Acum îmi este, insa, mult mai rău !…Nu am mâncat nici măcar o felie întreaga ! Autorităţile trebuie sa investigheze urgent “compoziţia” acestor pepeni mari , dar foarte periculoşi pentru sănătatea noastră !

Producatorii acestor lubenite sunt inconştienţi ! Îşi risca libertatea pentru o bruma de bani ! P.S. Şi soţiei mele i s-a făcut rău … Pepenii erau uriasi şi provin din Ialomiţa … Asta mi-a spus vânzătoarea ( pe care o voi cauta după ce îmi voi reveni ) .

Încă ceva … Pentru ca nu vreau sa greşesc , va rog sa-mi spuneti unde găsesc un laborator de analiza a produselor agro-alimentare in zona Baneasa – Otopeni ?

Vreau sa ma duc cu acest pepene la “control” ! Astăzi am mâncat doar pepene şi doua bucăţi de brânza – tot din piaţa . O voi analiza şi pe aceea, deşi persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere … Achiziţionez de ani de zile brânza de la ea!” , a scris Mădălin Ionescu, pe contul lui de Instagram.

Loading...