Lamaile fierte ajuta la scaderea in greutate – afla cum

Majoritatea persoanelor isi incep ziua cu o bautura fierbinte cum ar fi cafeaua. Alte persoane prefera ceva rece si improspator cum ar fi apa minerala. Ambele bauturi cauzeaza neplaceri organismului si trebuie inlocuite.

Lamai fierte

Loading...

Cu aceasta bautura veti avea multe beneficii si printre acestea poate cea mai importanta este arderea grasimilor si scaderea graduala si naturala in greutate. Actiunea de curatare ajuta la cresterea metabolismului si la eliminarea substantelor toxice.

Ingrediente:

– ghimbir proaspat

– lamai

– usturoi

– apa minerala

Mod de preparare si administrare

Stoarceti lamaile si puneti zeama in blender impreuna cu usturoiul. Curatati ghimbirul de coaja si razaliti dupa care il adaugati in blender. Amestecati pana obtineti un lichid omogen.

Puneti intr-o oala apa minerala si cojile de lamaie si puneti la fiert pentru cateva minute. Adaugati amestecul in timp ce fierbe. Scoateti cojile de lamaie si turnati lichidul intr-un recipient cu capac.

Consumati in fiecare dimineata o ceasca si veti simti efectele in scurt timp. Deoarece acest suc este similar cu sucul gastric ajuta la secretia de bila si in felul acesta este stimulat tractul gastro-intestinal.

De pe urma acestui amestec beneficiem si de o imbunatatire a digestiei si astfel incepem sa pierdem din greutate gradual si natural.

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

Loading...