În a 7-a lună de sarcină, medicul i-a spus că ceva îi împinge copilul din burtă. Când a aflat ce, a fost stupefiată!

În urmă cu 2 ani, Elena Sedova a avut parte de surpriza vieții sale. Ucraineanca și-a dorit dintotdeauna să rămână însărcinată. Miracolul s-a produs într-o bună zi.

Surpiză în a 7-a lună de sarcină

Loading...

Până în a 7-a lună de sarcină nu a avut nicio problemă. Atunci a simțit că ceva îi împinge copilul din burtă. S-a speriat și a mers de urgență la medic să vadă ce are.

Doctorul i-a confirmat temerile. A simțit o mișcare și mai ciudată în urma examinării medicale și spera că travaliul nu va începe prematur.

Tânăra a adus-o pe lume pe micuța Likeria în luna a șaptea de sarcină. Cântărea doar 950 de grame.

Medicii au observat la ecografie că în burtică se mai aflau alte două fetițe! Practic, Elena era însărcinată cu triplete.

Dar, din păcate, micuța Likeria a apărut pe lume în luna a șaptea de sarcină. Minusculă și slabă, ea cântărea doar 950 de grame.

Fetița a fost îndată pusă într-un incubator, iar medicii se pregăteau de nașterea celorlalte două micuțe. Însă brusc, spre uimirea tuturor, contracțiile Elenei au încetat.

Doctorii au avut o decizie grea de luat. Fetițele se dezvoltau foarte ciudat, iar la celelalte ecografii nu se vedeau foarte bine, aceștia crezând că femeia ar fi putut suferi din cauza unor tumori. Likeria crescuse la 1,5 kilograme într-o lună.

Apoi, femeia s-a simțit din nou rău și s-a dus la spital. Au venit pe lume și celelalte fetițe, Zlata și Stephaniya. În prezent, cele 3 fetițe sunt perfect sănătoase.

Cum este posibil ca un bebelus sa se nasca de doua ori? Ei bine, medicii au bagat-o inapoi in uterul mamei! Acest lucru s-a intamplat, deoarece, la doar 6 luni de sarcina, fetita a fost scoasa din uter, pentru a fi operata, apoi sarcina a fost dusa pana la termen.

Parintii ei au aflat ca fetita are o tumora de marimea unui grapefruit, cand au mers la ecografie pentru a afla sexul copilului. Formatiunea de celule avea vase de sange ce se hraneau din corpul bebelusului. Nu era cancer, dar tumora era letala!

Doctorii au fost socati si i-au dat doar 10% sanse de supravietuire, deoarece un astfel de caz se inregistreaza la 40.000 de cazuri. Micuta a trecut prin multe si nici macar nu era nascuta!

Chirurgii au operat-o pe mama, au scos uterul si jumatate din corpul fetitei, fara a deranja placenta, astfel incat organismul femeii insarcinate sa nu inteleaga ca sarcina s-a terminat.

Tumora a fost indepartata de pe corpul micutei, apoi ea a fost plasata la loc in burta mamei. S-a nascut apoi, dupa 3 luni, la termen. Un bebelus perfect sanatos!

Loading...