Gata cu cremele costisitoare… Gelatina este acum cel mai bun antirid!

Elimină ridurile folosind gelatină – Odată cu trecerea anilor, ridurile, pungile de sub ochi și cearcănele își vor face apariția. Nu este nevoie să recurgeți la tratamente chimice, ci să apelați cu toată încrederea la metodele naturale. Iată care o mască și o cremă care promit că vă scapă de riduri pentru totdeauna.

Elimină ridurile folosind gelatină – Gelatina și glicerina, îndepărtează definitiv ridurile

Loading...

Pentru a prepara masca facială aveți nevoie de o linguriță de gelatină uscată, o linguriță cu miere, o linguriță cu glicerină și 12 lingurițe de apă.

Foarte important este ca atunci când pregătiți masca să dezinfectați toate vasele pe care urmează să le folosiți. Puneți gelatină, apoi adăugați 10 lingurițe cu apă fierbinte. Așteptați să se umfle amestecul, apoi puneți compoziția pe baie de aburi și așteptați ca toate granulele să se dizolve.

Ulterior, strecurați. Adăugați mierea și glicerina pe care o dizolvați în două lingurițe cu apă, apoi amestecați foarte bine. Depozitați masca într-un borcînel pe care să-l păstrați la frigider. Aplicați pe pielea bine curățată, apoi păstrați 20 de minute. După doar 10 zile de la folosire, rezultatele vor fi cu totul ieșite din comun.

Iată mai jos și o altă cremă care vă poate ajuta!

Pentru prepararea cremei aveți nevoie de 2 lingurițe cu ulei de măsline sau migdale, 4 lingurițe cu vaselină, 2 gălbenușuri și 2 lingurițe cu miere.

Topiți vaselina pe foc, apoi adăugați restul ingredientelor. Amestecați bine până obțineți o pastă omogenă. Aplicați doar în zonele în care aveți riduri. Rezultatele vă vor uimi.

Loading...