Faimoasele cuvinte ale actriței Meryl Streep pe care trebuie să le repeți în fiecare zi

Meryl Streep este un exemplu al fortei feminine si de aceea speram ca perspectiva ei asupra vietii sa fie o sursa de inspiratie si pentru voi.

Castigatoare a trei premii ale Academiei si detinatoare a recordului de 17 nominalizari la Oscar, MERYL STREEP a interpretat o paleta uimitor de diversa de roluri de-a lungul carierei sale, pe care si-a croit-o in felul sau unic, pornind de la teatru si continuand cu cinematografia si televiziunea.

Loading...

A fost rasplatita de catre Lincoln Center Film Society cu prestigiosul premiu pentru intreaga sa activitate (Lifetime Achievement Award), scrie Cine Magia.

Am fost învățați încă de mici că răbdarea este o virtute și că nu trebuie să ne pierdem niciodată speranța. Însă, uneori este nevoie să decizi ce vrei și ce anume vrei să îți ocupe loc în viața ta și ce nu.

Tu pentru ce nu mai ai răbdare? Înainte să răspunzi la această întrebare, ar trebui să citești cuvintele pe care Meryl Streep le-a transmis fanilor săi:

„Nu mai am răbdare pentru anumite lucruri, nu pentru că am devenit arogantă, ci pur și simplu pentru că am ajuns într-un punct în viața mea în care nu mai vreau să pierd timp pe lucruri care mă nemulțumesc sau mă dor. Nu mai am răbdare pentru cinism, critici excesive și rugăminți mincinoase.

Am pierdut voința de a-i mulțumi pe cei care nu mă plac, de a-i iubi pe cei care nu mă iubesc și de a le zâmbi celor care nu doresc să zâmbească pentru mine.

Nu mai pierd nici măcar un minut din viața mea cu cei care mint sau doresc să manipuleze. Am decis să nu mai accept pretențiile, ipocrizia, lipsa de onestitate și lauda ieftină. Nu accept nici bârfele populare. Nu îmi place conflictul și nici certurile dureroase. Cred într-o lume a contrariilor și de aceea evit oamenii cu personalități rigide.

În prietenie, urăsc lipsa de loialitate și trădarea. Nu mă înțeleg cu persoanele care nu știu să îți facă un compliment sau să te încurajeze în momentele dificile.

Momentul cand iti pasa de ceea ce cred ceilalti oameni despre tine este momentul cand incetezi sa mai fii tu insuti.

Mă plictisesc exagerările și am dificultăți în a-i accepta pe cei care nu iubesc animalele. Și, cel mai important, nu mai am răbdare cu cei care nu merită răbdarea mea”.

Loading...