Erau în fața altarului, se căsătoreau, când cineva a apărut în biserică chiar în spatele lor. Invitații îi făceau semne să plece, dar când mireasa a privit înapoi, a crezut că nu vede bine! Ce i s-a întâmplat în acea zi nu va uita toată viața

Ce poate fi mai deranjant când vă planificați din timp toate detaliile pentru ziua cea mare și se întâmplă ca cineva să vă dea planurile peste cap: de exemplu niște invitați care se râzgândesc sau cineva care apare la petrecere care nici nu a fost invitat!

Exact așa s-a întâmplat și în cazul unui cuplu din Sao Paolo, Matheus și Marilia, când un oaspete neinvitat și-a făcut apariția chiar în timpul cununiei religioase, când cei doi erau în fața altarului.

Loading...

Cine ar îndrăzni să facă așa ceva? Se pare că de această dată a îndrăznit un câine vagabond care voia să se adăpostească de ploaia de afară.

Inițial, Matheus și Marilia au dorit să facă nunta în aer liber, dar o furtună pornită în acea zi le-a schimbat planurile celor doi miri, așa că au mers la biserică, urmând ca petrecere să aibă loc într-un cort.

În timp ce mirii se aflau în fața altarului, câinele care căuta să se adăpostească de furtună nici că voia să plece din biserică. Oamenii tot au încercat să-l alunge, ca să nu le strice momentul mirilor, dar câinele nu s-a lăsat și s-a întors. Patrupedul s-a dus direct spre altar și s-a așezat în spatele miresei, apoi a pus capul jos și a tras un pui de somn, chiar pe voalul tinerei!

Reacția cuplului a fost nemaipomenită. Dacă mai multe mirese ar fi fost îngrozite de ceea ce a făcut câinele, atunci Marilia a reacționat cu un râs sincer și zgomotos, iar fotografii au surprins frumoasele momente: „A fost o surpriză plăcută pentru mine, pentru că iubesc animalele”, a spus încântată Marilia. „Mi-a plăcut foarte mult”.

Câinele a rămas pe tot parcursul ceremoniei, iar când ploaia s-a oprit, și-a văzut de drum.

Impresionați de ce s-a întâmplat în ziua nunții lor, cei doi îndrăgostiți au hotărât să găsească animalul și să-l adopte.

O săptămână mai târziu, Marilia și Matheus au luat câinele acasă, numindu-l „Snoop”.

„Suntem cu toții foarte fericiți”, a declarat bucuroasă Marilia.

Iată încă o dovadă că nimic nu este întâmplător! Distribuie și tu această poveste minunată care a impresionat internauții!

Loading...