Doi căței fraţi abandonaţi într-un adăpost se revăd după 4 luni

Adopţia unui câine reprezintă întotdeauna un motiv de bucurie, însă când se descoperă faptul că acesta are fraţi de care este separat, în acel moment intervine automat şi o urmă de regret. Mulţi oameni care adoptă animale se bucură atunci când pot să le reunească, chiar dacă nu o fac direct, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul de faţă.

Mulţumită unei adopţii speciale, doi fraţi, Bentley şi Brady au avut şansa de a creşte împreună.

Loading...

Bentley şi Brady sunt doi câini din Alabama, care împărtăşesc şi o legătură de sânge inseparabilă. Pe când erau micuţi, cei doi fraţi şi-au petrecut o bună bucată de timp într-un adăpost în speranţa că îşi vor găsi până la urmă un cămin definitiv.

Cei doi căţeluşi au fost însă separaţi atunci când Bentley a fost adoptat.

Brady a aşteptat patru luni ca cineva să-i ofere şansa unui cămin primitor, dar în tot acest timp nimeni nu s-a arătat interesat. Totul până într-o zi când ceva minunat s-a întâmplat. Când nici nu mai sperau ca acest lucru să mai fie posibil, cei doi fraţi aveau din nou şansa să fie împreună. Cea care s-a decis să îl adopte pe Brady a fost chiar sora proprietarei lui Bentley.

Aceste imagini ne prezintă momentul emoţionant în care cei doi fraţi se revăd după patru luni de separare. Nu a durat mult până când cei doi s-au recunoscut şi au devenit foarte prietenoşi.

Bucuros, Bentley i-a arătat fratelui său casa în care aveau să locuiască împreună de acum şi chiar l-a lăsat să stea pe perniţa sa. Totul a intrat pe un făgaş normal din acel moment. De atunci cei doi căţeluşi sunt de nedespărţit!

Loading...