Daca rinichii tai sunt in pericol, corpul iti va da urmatoarele 8 semne

Rinichii sunt responsabili pentru detoxifiere si curatare, de fapt, acestia filtreaza intre 10 si 140 de litri de sange zilnic. De asemenea, acestia sunt responsabili cu deseurile si cu fluidul in exces din organism. Ei pastreaza oasele sanatoase si puternice, reguleaza nivelul electrolitilor, stabilizeaza tensiunea arteriala si fac celulele rosii. Daca rinichii nu functioneaza corect, atunci sanatatea ta este in pericol. Citeste urmatoarele simptome si vezi daca recunosti vreunul pentru a preveni insuficienta renala:

Umflaturi

Loading...

Atunci cand rinichii nu functioneaza corect, atunci ei curata tot mai putin fluid, acest lucru ducand la umflarea fetei, membrelor si articulatiilor.

Schimbari de mictiune

Semnele timpurii sunt:

-Probleme de urinare

-Urina inchisa la culoare in cantitati mici

-Presiunea din timpul urinatului

-Urinare frecventa, in cantitati mari si de culoare deschisa a urinei

-Urina spumoasa

-Urinare frecventa in timpul noptii

Eruptii cutanate ale pielii

Atunci cand sangele devine incarcat cu deseuri, pielea devine iritata si uscata. Apoi apar o multime de mancarimi si eruptii cutanate. Cremele si lotiunile pot ajuta un pic in acest caz, dar daca vreti sa rezolvati adevarat problema, atunci trebuie sa rezolvati problema rinichilor. Desigur, in cazul in care eruptia cutanata este cauzata in mod direct de rinichi.

Obosela

Rinichii sanatosi produc eritropoietina(EPO), un hormon care face celulele rosii din sange. Daca numarul celulelor rosii din sange este mai mic, oboseala isi face aparitia. Celulele rosii transporta oxigenul, iar cand numarul lor este mai mic, impactul se resimte asupra muschilor si creierului de asemenea. De asemenea, acesta poate fi si un semn de anemie severa.

Scurtarea respiratiei

Mai putine celule rosii inseamna ca este nevoie de mai mult oxigen pentru corp, acest lucru fiind legat de scurtarea respiratiei. Numarul de celule rosii este conectat cu toxinele daunatoare in plamani.

Gust metalic in gura

Atunci cand deseurile se acumuleaza in sange, atunci si gustul mancarii se schimba cauzand un miros al respiratiei neplacut. Un alt semn poate fi o schimbare severa in anumite mancaruri sau un apetit sarac.

Durere

Oamenii cu problemele renale simt durere in zona rinichilor, sau in partea superioara a spatelui. Durerea poate fi, de asmenea, declansata de infectii urinare sau pietre la rinichi.

Lipsa de concentrare sau ameteli

Fluxul rau de oxigen poate fi cauzat de insuficienta renala si poate avea un impact asupra creierului care sa provoace ameteala, lipsa de concentrare si probleme de memorie.

Incorporati mai multi antioxidanti in mancare sau suplimente in dieta pentru a va proteja si pentru a imbunatati functia rinichilor.

Loading...