Cum sa scapi de durerea de dinti rapid si 100% natural

Multi dintre noi au trecut deja prin experienta neplacuta a unei dureri de dinti.

Fiecare din noi percepem durerea intr-un mod diferit; asadar, exista multe feluri in care poate fi descrisa o durere dentara. Cu toate acestea, putem identifica mai multe tipuri de dureri dentare in functie de simptomele pe care le resimte pacientul si cauzele care au provocat aparitia durerii.

Loading...

Daca te-a luat o durere de dinti sau masele fix in toiul noptii, cand nu ai la indemana nici medicamente calmante, nici un stomatolog disponibil, atuni ia in calcul si variantele naturiste de tratament.

De regula, cea mai frecventa cauza a durerilor de dinti este reprezentata de cariile dentare, iar durerile scurte si ascutite apar ca raspuns la consumul de alimente calde, reci sau dulci. Mai mult, o durere dentara poata sa nu fie cauzata de dinti.

De exemplu, durerile dintr-o infectie a sinusului maxilar sunt deseori resimtite la nivelul dintilor superiori. In cazul In care durerea de dinti dureaza mai mult de 3 minute si se repeta in mod frecvent este bine sa cereti sfatul medicului dentist.

In medicina trataditionala se foloseste insa un tratament cu ceapa pentru ameliorarea durerii de dinti. Se taie o felie de ceapa marunt, se pune intr-o bucatita de tifon si se introduce in urechea opusa celei unde este dintele cu durere.

De asemenea, daca durerea de dinti este mare si persista mai multe zile este recomandat sa se consume zilnic cate 100 g ceapa. Sucul de ceapa este un remediu bun impotriva durerilor de dinti.

Se moaie periuta de dinti in suc de ceapa si se spala usor gingia si zona dintelui cu probleme.

Loading...