Cum sa iti resetezi tiroida si sa iti activezi metabolismul sa arda grasimi in mod natural

Atunci cand o persoana in varsta, care suferea de un nivel scazut de testosteron si tiroida a venit la Dr. Erika Schwartz, ea stia ca terapia lui anterioara fusese gresita. Acest om avea o greutate mare si era lent. El suferea de asemenea de eczema deoarece nu putea sa doarma din cauza mancarimilor.

Dr. Schzwartz i-a dat imediat o terapie pentru stimularea hormonilor tiroidei si i-a taiat medicamentele de colesterol. I-a corectat nivelul de colesterol intr-un mod natural. Glanda tiroida secreta doi hormoni triodotironina sau T3 si T4 sau tiroxina. Hipotiroida este o problema a glandei tiroide care poate fi cauzata de factori interni si externi, si poate duce si la boala Hashimoto, care este o afectiune autoimuna in care sistemul imunitar ataca glanda tiroida. Simptomele comune ale hipotiroidismului sunt unghii casante, cresterea in greutate, caderea parului, oboseala, piele uscata, modificari ale dispozitiei si depresie.

Loading...

Exista mai multi oameni care sufera de depresie si valori crescute ale colesterolului din cauza problemelor de tiroida iar doctorii inca ii trateaza cu antidepresive si medicamente de colesterol. Iar testul cunoscut sub numele de Stimularea Hormonului Tiroidian(TSH) nu este intotdeauna corect. Acest test masoara TSH-ul – nivelul hormonilor hipofizari in sange. Hormonul hipofizar spune glandei tiroide cand sa elibereze hormonii. De aceea testul TSH nu poate determina cantitatea reala de T3 si T4 din sange. Asa ca, daca pacientul se lupta cu simptomele cand ia medicamente, un effect secundar poate fi mai acut decat boala in sine. Si asta se intampla din cauza ca simptomele sunt tratate, in loc sa fie direct adresata radacina problemei.

Un mod mai bun de a testa cantitatea de T3 si T4 din sange este sa le testezi independent. Putem sa preluam controlul sis a normalizam nivelul hormonilor tiroidieni si a altor hormone cu o dieta corecta, exercitii periodice si mai putin stres.

Doctorii au creat un set de intrebari pe care sa ti le adresezi si daca raspunzi sincere, atunci faci primul pas in rezolvarea problemei tulburarilor tiroidiene.

Ai mancat mancarea corecta?

Ai baut suficienta apa?

Ai dormit suficient?

Ai avut parte de suficient soare?

Faci sport suficient?

Ai problem cu somnul noaptea, daca da, care e cauza?

Bei prea multa apa si probabil asta te tine treaza noaptea?

Faci sport tarziu?

Mananci tarziu?

Consumi mancare nesanatoasa des?

Dromi cu televizorul pornit?

Loading...