Cum sa dai jos 5 kg in 7 zile (in mod natural si sigur) – dieta cu mere

Merele sunt fructe care ne protejeaza impotriva cancerului, dar de asemenea previn si acumularea grasimii in ficat, incurajeaza functionarea sistemului imunitar si faciliteaza digestia. Aceste fructe sunt pline de acizi organici cum ar fi citric, formic si carbonic, si contin si vitaminele A, B si C. Pectina are un impact negativ asupra carbohidratilor si ajuta la reducerea caloriilor.

Conform celui mai recent studiu. 25g de pectina de mar permite pierderea a 300g greutate corporala zilnic, regland flora intestinala.

Loading...

Ouale sunt consumate pentru a oferi o senzatie de satietate pentru mai mult timp. Acestea sunt pline cu vitamina A, D si E, fier, zinc si proteine.

Dieta cu mere

Am pus cap la cap un plan de dieta care promoveaza pierderea de greutate in conditii de siguranta, intr-un timp scurt, bazat pe aceste proprietati ale merelor:

Consumati cel putin 3.5 L de lichide pe zi

Consumati numai apa sau ceai

Eliminati complet zaharul si sarea

Ziua 1-3

Mic dejun: Ou fiert si 2 mere

Pranz: Ou fiert si 2 mere

Cina: 1 Ou

Ziua 4-7

Mic dejun: Ou fiert si 2 mere

Pranz: Un pumn de migdale, un ou fiert si 2 mere

Cina: Ou fiert

Nota: Nu uitati ca puteti creste cantitatea de mere daca simtiti ca va este foame pe parcursul zilei. Puteti creste de asemenea sentimentul de satietate prin consumarea de apa minerala naturala pe parcursul zilei.

Loading...