Cornelia Rednic a scăpat de 33 de kilograme, în trei luni. Rezultatul? Crunt

Cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic a trecut printr-o experiență cumplită după ce a ținut regim.

Cornelia Rednic, care este căsătorită cu Lupu Rednic, a povestit la o emisiune TV, în urmă cu ceva timp, experienţa ei legată de slăbit. Vedeta a făcut şi ea la un moment dat patre din categoria celor care îşi doresc să piardă kilogramele nedorite.

Loading...

Cu multă ambiţie şi cu o dietă respectată cu stricteţe, Cornelia Rednic a mărturisit că a scăpat de 33 de kilograme, în trei luni.

Doar că, atunci când s-a uitat în oglindă, interpreta a avut un şoc.

„Mă înfometam. După ce am slăbit nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidenţă. Mă simţeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt şi uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după nişte morcovi, apoi la ora 17:00 niste cărnita de pui cu ceva legume. Când mi se făcea foame mâncam portocale”, spunea căntăreața de muzică populară.

„Nu discutasem cu niciun nutriţionist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simţeam fără putere şi mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 de ceva de kilograme, nu mă regăseam. Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimănui ce am făcut eu”, adăuga Cornelia Rednic, cea care nu este adepta mersului la saloanele de înfrumusețare.

„Eu nu merg la nici un salon de înfrumuseţare. Îmi fac singură manichiura şi pediuchiura, iar când vine vorba de tratamente pentru ten, tot singură îmi prepar şi cremele”, a declarat Cornelia în emisiunea „Poveştiri adevărate”.

Totuşi, soţul ei Lupu Rednic nu se poate declara chiar un fericit, pentru că artista compensează „economia” pe tratamentele de înfrumuseţare cu numeroase cheltuieli făcute pe haine, pantofi şi parfumuri, singurele ei „vicii”

Cum și-au mobilat casa Cornelia și Lupu Rednic!

”Noi suntem gospodari. Toți banii pe care îi avem i-am muncit. De obicei se crede că artiștilor le cad banii din cer”, a spus Cornelia Rednic.

”În casa asta am avut câteva fițe în casa asta: cada, lustra… să fie cum vreau eu! În general am păstrat lemnul de cireș în toată casa, pe linie clasică”, a spus artista la Happy Hour.

Lupu și Cornelia și-au luat candelabru din Italia, alte ornamente și materiale din Spania, Germania, astfel încât pot spune că locuința lor este… internațională.

Loading...