Copilul e gelos când părinții se pupă

Reacţia acestui copil atunci când îşi vede părinţii pupându-se este adorabilă!

Atunci când sunt foarte mici, toţi copiii îşi doresc tare mult ca părinţii lor să-i alinte şi să-i iubească peste măsură. Adeseori însă devin tare geloşi în momentul în care sunt „excluşi” oarecum din povestea de dragoste a familiei.

Loading...

Pentru fetiţa din aceste imagini faptul că părinţii ei îşi dau unul altuia pupici adorabili părând că o ignoră total este o mare problemă… de gelozie.

Ella este o fetiţă adorabilă de doar câteva luni care este decepţionata că părinţii săi se iubesc mai mult decât ar iubi-o pe ea. Reacţia ei este complet neaşteptată, însă judecând după contextul situaţiei, e perfect îndreptăţită. În timp ce părinţii nu contenesc să se pupe, micuţa afişează instantaneu o faţă tristă şi începe imediat să plângă în hohote.

Singura modalitate de a o opri din plâns ar fi ca cei doi părinţi să-i ofere fiecare câte un pupic pe obrăjorii ei îmbujoraţi. Primind răsplata binemeritată, Ella se înveseleşte ca prin farmec, însă acest lucru nu pentru mult timp, pentru că părinţii ei îi oferă un nou motiv de „supărare”.

Ella pare să-i certe pe părinţii ei din priviri, iar aceştia înţeleg perfect mesajul. Amândoi o îmbrăţişează cu multă dragoste pe fetiţa lor care le este comoara cea mai de preţ. Chiar dacă uneori o mai necăjesc puţin, fără îndoială o iubesc foarte mult.

Loading...