Cel mai mare SECRET pe care Casa Regala dorea il ingroape DEFINITIV. Printesa Diana si Printul Charles au o FIICA! Asemanare IZBITOARE

Poate cel mai mare secret pe care Casa Regală ar fi dorit să-l ingroape definitv a ieşit la iveală şi asta datorită revistei “Globe” care prezintă, în exclusivitate, o poveste incredibilă: Prinţesa Diana a avut o fiică secretă, se numește Sarah, trăiește la New York și seamănă izbitor cu mama sa, Lady Di.

Potrivit dezvăluirilor făcute de revista menţionată, Prinţul Charles și Diana nu au ştiut de existenţa fiicei lor.” După anunțarea logodnei dintre cei doi, Casa Regală ar fi vrut să se asigure că viitoarea mireasă putea avea copii, așa încât Diana a fost supusă unui control de specialitate. Pentru siguranță, medicii i-ar fi prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu spermă recoltată de la Charles. Unul dintre medici a furat un asemenea ovul, l-a implantat soţiei sale și așa s-a născut Sarah”, titrează sursa.

Loading...

Lucrurile nu s-au oprit aici, Prințul William ar fi intenționat să o întâlnească pe sora lui cu ocazia unei vizite efectuate în Statele Unite. Dar, până la urmă, la întâlnirea respectivă s-ar fi dus doar soția lui, Catherine, care ar fi fost impresionată de asemănarea tinerei Sarah cu Lady Di.

Recent, revista “Globe” a scris că, la sugestia fiului său, și Prințul Charles s-a văzut cu presupusa lui fiică, dar ar fi refuzat categoric solicitarea acesteia de a face un test de paternitate. Deși întâlnirea fusese organizată în cel mai mare secret, el ar fi fost surprins de camerele de supraveghere, iar acum Casa Regală încearcă să împiedice difuzarea acelor imagini.

Loading...