Ceaiul Lidiei Fecioru care te ajută să slăbești. Cine NU îl poate consuma

Lidia Fecioru are mereu un sfat la îndemână, pentru oricine îi cere ajutorul. De curând, acesta a vorbit despre un „leac” prin intermediul căruia putem da jos kilogramele în plus, dar și grăsimea acumulată.

Bioenergoterapeutul a slăbit în urmă cu mai mulți ani peste 25 de kilograme, iar viața i s-a schimbat definitiv.

Loading...

„În mai multe situații nu doar în cura de slăbire motivația este iubirea. În primul rând trebuie să înveți să-ți iubești corpul. Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut cu peste 30 de kg mai mult decât acum. Am avut undeva la peste 90 de kg. Îmi spuneam mereu: eu nu sunt grasă, am doar 65 de kg, restul este senzualitate și carismă. Motivația a fost iubirea de sine, am început să mă iubesc, am început să îmi aud corpul.

Înainte de a mă iubi am simți furie. Mi-am dat seama de asta când într-o zi m-am îmbrăcat într-o rochie și m-am simțit de parcă eram o omidă. Și soțul meu mi-a zis: arăți ca o vacă. Și atunci mi-am zis: sunt vacă pentru că stau cu tine. Am să slăbesc și divorțez. Și așa a fost. Am slăbit și am divorțat.

Eu iubeam pe toată lumea, eu trăiam doar pentru familie, doar pentru copii și soț. Când am început să mă iubesc pe mine lucrurile s-au schimbat. Am început un regim de slăbire disociat pe care l-am ținut 7 luni de zile.

Eu nu stau la masă să mănânc, ca să nu mănânc foarte mult, din picioare iau câte ceva. Mănânc puțin din fiecare.

Când eram grasă făceam o greșeală pe care o fac toate femeile. Când femeile încep să se îngrașe încep să-și cumpere haine lălâi, dacă se poate saci. Chestia asta e cea mai mare greșeală pentru că în momentul în care ai început să pui saci pe tine nu mai observi cât te-ai îngrășat”, a dezvăluit Lidia Fecioru la „Adevăruri ascunse”.

Iată care a fost și ceaiul pe care l-a consumat aceasta în fiecare zi. Ai nevoie de
– 5 frunze de dafin,

– scorțișoară.

„E un ceai bun diuretic, pentru slăbit. La un litru de apă se ia un betișor de scorțișoară, 5 frunze de dafin și se face ceaiul. Frunzele să fie la fel de mari. Se fierbe ceaiul 15 minute la foc mic.

Și se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune ca ajută la slăbire și la arderea grăsimilor. Are contraindicații. Nu-l pot bea femeile însărcinate, cele care alăptează și copiii până în 6 ani. Este bună pentru boala Crohn”, a spus Lidia Fecioru.

Loading...