Bianca e polițistă. Era în afara serviciului, se pregătea să-și serbeze ziua de naștere, când a surprins un hoț într-un magazin din București. Ce a făcut tânăra și cum a reacționat în acel moment, vorbește tot internetul!

O tânără polițistă era în drum spre petrecerea de ziua ei, câns s-a întâlnit cu un hoț. A oprit imediat în trafic și a intervenit singură.

Avea cătușele la ea și, chiar dacă a terminat școala de poliție acum câteva luni, fata a reușit să oprească jaful și să-l predea colegilor pe suspect.

Loading...

Bianca abia ieșea din tură și mergea să petreacă de ziua ei de naștere. Pe Şoseaua Giurgiului, din Bucureşti, a observat agitaţie în faţa unui supermarket. S-a oprit şi nu a ezitat nicio secundă să intervină. E poliţistă de doar trei luni, iar misiunea de seara trecută nu o va uita curând.

„Am încercat să-l opresc politicos.Tot mă împingea, să dea în mine”, povesteşte un martor.

Băut bine, suspectul a luat mai multe produse de pe raft şi a încercat să fugă fără să le plătească. Când paznicii au încercat să-l oprească, a devenit violent. Încă îmbrăcată în uniformă şi cu cătuşele la ea, tânăra a sărit imediat în ajutor, iar hoţul a fost imobilizat până când un echipaj de poliţie a ajuns în zonă.

Bărbatul a furat produse în valoare de 150 de lei. Acum, acesta a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru furt.

Poliţista de 22 de ani a fost felicitată de superiori care au fost recunoscători pentru intervenția sa.

Loading...