Băutura miraculoasă, din 3 ingrediente, care te scapă de 10 kg într-o lună

Pentru aceasta bautura ai nevoie de trei ingrediente simple. Este usor de preparat, sanatoasa si ieftina.

Ingrediente:

Loading...

1 lingura seminte de chia

sucul de la o lamaie

un pahar si jumatate de apa

1 lingura de miere

Mod de preparare:

Pentru inceput, lasa semintele de chiar la hidratat timp de o ora. Apoi, strecoara-le si amesteca-le cu sucul de lamaie si apa. Adauga intr-un blender, mixeaza si apoi adauga si miere.

Se consuma in fiecare dimineata, scrie girly.ro.

Cele mai spectaculoase transformari! Obezii de aproape 300 de kilograme care au slabit enorm iar acum sunt de nerecunoscut

Oamenii astia au fost la un pas de moarte, dar acum au reusit sa slabeasca enorm

Obezii de aproape 300 de kilograme care au slabit enorm. In SUA, cazul persoanelor care ajung in pragul decesului datorita greutatii lor este unul foarte des intalnit de nutritionisti. Supraponderalii sunt la ordinea zilei peste Ocean, astfel incat lumea nu-i mai priveste ca pe niste ciudati.

TLC, un post de televizune celebru in SUA a demarat un emisiune numita “Viata mea la 300 de kilograme”. Au ales o serie de persoane care au depasit cu mult stadiul de obezi, ajungand in categoria de obezi morbid. I-au ajutat pe oameni sa-si schimbe viata si sa slabeasca. Tot procesul in cazul unora a durat luni de zile sau chiar ani.

Cei mai multi dintre ei au ales sa piarda rapid kilogramele care le puneau viata in pericol prin interventii chirurgicale de micsorare a stomacului. Opratiile erau platite de show-ul tv, in timp ce ei trebuiau sa asigure accesul televiziunii in toate aspectele vietii lor intime.

Loading...