Aveţi ameţeli? O doctoriţă ne dezvăluie metoda prin care puteţi scăpa rapid de această stare

Vertijul, sau pe înţelesul tuturor ameţeala, sunt cauzate de diferite stări asociate cu probleme ce stau la baza urechii, a creierului sau căilor nervoase senzoriale.

Aceasta este o problemă pe care o întâmpină milioane de oameni de pe întreg globul, însă după cum vedem în aceste imagini o doctoriţă americană a găsit o metodă eficientă de a scăpa rapid de aceste ameţeli.

Loading...

Medicul Carol Foster a descoperit o modalitate simplă şi eficientă de a trata stările de ameţeală. La început ridicăm privirea în tavan după care ne aplecăm în faţă ca şi cum am vrea să ne rostogolim.

Odată ajunşi în această poziţie, întoarcem capul într-o parte spre stânga. Tratamentul se numeşte pe scurt „half-somersault maneuver”, expresie tradusă în limba romana prin „manevra jumătăţii de tumbă”.

Această manevră poate fi experimentată la domiciliu având o rată de succes uriaşă. Aproximativ 90% din cazuri îşi găsesc rezolvarea cu ajutorul acestei metode eficiente.

Videoclipul promovat pe Youtube de către doctoriţa americană Carol Foster a fost vizionat în foarte scurt timp de peste 2,5 milioane de oameni din întreaga lume, devenind viral.

Filmarea este însoţită acum de multe comentarii în care oamenii care au folosit această metodă mărturisesc că s-au simţit foarte bine, fără a mai avea acele ameţeli supărătoare.

„Datorită faptului că exerciţiul poate fi realizat la domiciliu de către cei mai mulţi oameni care au vertij, acest lucru ar trebui să conducă la economii considerabile în privinţa costurilor de îngrijire a sănătăţii, atât pentru pacienţi cât şi în cazul proiectelor pentru susţinerea sănătăţii”, a spus dr. Carol Foster.

Loading...