Abia aștepta să aibă parte de o zi perfectă de plajă, când a început să audă un zgomot care a înfricoșat-o. Ce se întâmpla la numai câțiva metri de ea. A sărit ca arsă de pe prosop:

Cred că nimic nu este mai relaxant decât o zi la plajă, în care să stai pe un șezlong sau pe prosop, să citești o carte preferată și să te bucuri de razele soarelui.

Este metoda preferată a multora de a scăpa de griji și de a-și umple bateriile pe nisipul moale și simțind briza mării.

Loading...

Așa credea și o femeie, că va avea parte de o zi perfectă, însă ceea ce trebuia să fie o zi extrem de relaxantă s-a dovedit a fi una care aproape s-a transformat într-o tragedie.

Așa că, de azi înainte, ar trebui să te gândești de două ori la locul pe care îl alegi pentru a pleca în vacanță data viitoare.

Femeia a ales o insulă izolată, cu protecția stâncilor în spatele ei și și-a așezat prosopul pe o fâșie micuță de nisip și de pietricele.

Vremea era frumoasă, avea o zi liberă și tot ce voia era să obțină un bronz frumos. Însă totul s-a prăbușit în numai câteva momente. La propriu.

Deodată, aceasta a început să audă un zgomot puternic venind de deasupra ei. Nu era sunetul pe care îl profuc norii când vine furtuna. Era singura de pe plajă, în acea zonă.

Atunci a înțeles brusc ce se întâmpla chiar lângă ea. Bolovani masivi din stânca din spatele ei începuseră să se spargă și să cadă pe plajă și chiar lângă ea!

Abia a avut timp să reacționeze. În numai câteva secunde, zeci de tone de piatră s-au prăbușit la mai puțin de 50 de metri de locul în care se afla și s-a format un nor gros de praf. Îngrozită, aceasta a sărit imediat de pe prosop și a alergat în capătul opus al plajei.

Incredibil, ce noroc a putut avea. Iată momentul care ar fi îngrozit pe oricine:

Loading...