A văzut la marginea drumului un soldat în poziție de salut, în ploaie, și a oprit mașina lângă el. Când a înțeles ce se întâmplă, i-au dat lacrimile. Iata ce făcea soldatul acolo

O tânără se întorcea spre casă, într-o zi ploiasă, când a văzut la marginea drumului un soldat în poziție de salut care părea să nu se fi mișcat minute bune de lângă mașina sa, în ciuda vremii urâte de afară.

Un poliţist a găsit un bebeluş la gunoi. După 25 de ani, i-a spus tot! Dar a ascuns un secret cumplit

Loading...

Erin Hester a oprit mașina lângă soldat și a vrut să-l întrebe ce se întâmplă, când a observat coloana de mașini care venea din sens opus.

Era vorba de un cortegiu funerar care înainte încet, cu farurile aprinse.

„Întotdeauna m-a deranjat faptul că anumiți șoferi nu se opresc atunci când trece un cortegiu funerar, însă acest domn militar mi-a întrecut orice așteptare.

Sunt destul de sigură că nu există reguli militare care să-i impună unui soldat să facă acest lucru, însă onoarea și respectul de care a dat dovadă acest om arată că așa trebuia să se întâmple.

Aici trăia bunicul Victor. Fără curent electric, fără geamuri… Mai mulți motocicliști i-au aflat povestea și i-au construit o casă. Cum arată acum noua locuință: Jos Pălăria!

Mi-a tresărit inima de fericire când am văzut gestul său, un gest de care familia îndurerată poate nu va afla niciodată”, a scris fata pe Facebook.

Loading...